Мiсяцю мiй ясний

Місяцю мій ясний, друже мій прекрасний,
Зазирни до мого милого в віконце.
Передай йому від мене привітання
Я ж його не бачу, як і ти ж бо сонця.

Я його не бачу, я його не чую,
Все даремно плачу, дні свої марную.
Від страждань зболіло серденько чутливе,
Розкажи, мій друже, що я нещаслива.

Хай до мене прийде, мене приголубить,
Хай мені розкаже, як мене він любить.
Тільки він не прийде, це я добре знаю,
То скажи ж навіщо, я отак страждаю?

То ж навіщо в світі було народитись?
Може було б краще в річці утопитись?
Виплисти на беріг, русалкою стати,
А як милий прийде, та й залоскотати.
Лучше було б світі та й тебе не знати,
А ніж так даремно все життя кохати,


Рецензии
Наташа, букву І (украинскую) в заглавии можно поставить в английском шрифте (наша буква Ш) Тогда не надо будет писать заглавие по русски на украинское стихотворение. Успехов тебе.

Валентина Комина   06.02.2012 11:43     Заявить о нарушении