Не жду

Не жду, хоч не втекти від дум
І в серці ніжний сум,
За тим, що не збулось.
Хоч в світі й не знайшлось,
Того хто б зрозумів,
Хто б покохать зумів,
Мене таку як є.
Таке життя моє.
Та все ж я не здаюсь,
Над горем я сміюсь,
Над радістю я плачу,
Таку вже маю вдачу.
Та в серці жевріє надія,
Що і моя здійсниться мрія.
Хоч не втекти від дум
І в серці ніжний сум.


Рецензии
Наталю, залишайся завжди такою оптимістичною Успіхів тобі. Із щирими побажаннями

Валентина Комина   10.02.2012 15:04     Заявить о нарушении