Непомiтно весна пiдiбралася

Непомітно весна підібралася,
Задзвеніли струмки від тепла,
Як підсніжник знайти не старалась я,
Але так я його й не знайшла.

Не знайшла я його і не відаю,
Що для мене його відшукав,
Може з щастя а може із відчаю,
Ти сказав, що мене покохав.

Та словам твоїм ніжним не вірю я.
За що ж можна мене покохать?
Не змогла покохать тебе щиро я
І тебе не зуміла чекать.

Бути разом нам вдвох не судилося,
Тож підсніжник мені не даруй.
А щоб мрія щаслива здійснилася
Краще іншу теплом зачаруй.


Рецензии