Кохай мене

Кохай мене щиро, кохай мене ніжно,
Кохай мене зараз, а то буде пізно.
Кохай мене в горі і в щасті кохай,
І всі вороги нам позаздрять, нехай.
Кохай мене вічно, кохай мене всюди,
Нехай поміж нами розлуки не буде.
Кохай мене палко і вірно кохай,
Щоб тільки не сталось мене лиш чекай.
А я тебе також кохать вірно буду,
І що там не скажуть, недобрії люди,
Тебе все життя присягаюсь чекать,
І ніжно, і щиро, і вірно кохать.


Рецензии