Кому воно треба це вiршописання

Кому воно треба це віршописання?
І в мене надія зникає остання.
Біль в грудях палає,  розламує душу.
Навіщо, за що я страждати так мушу?

Навіщо, ти Боже, мені дав це слово?
Щоб я написала і плакала знову ?
Хіба я  у когось шмат хліба украла?
Навіщо так доля мене покарала?

Кому і для чого доводити мушу
І слово недобре ганьбить мою душу?
Ці вірші свої я для вас написала,
А не десь у когось украла.

Хіба мої вірші комусь заважали?
Я ж хочу щоб люди їх лиш прочитали
Хіба я багато так хочу, о Боже?
Дай сили мені їх відстояти гоже.

Ти дай мені сили, щось добре писати,
Щоб людям могла я лиш правду казати.
Щоб слово моє добрі справи робило.
Дай Боже на все, щоб мені стало сили!


Рецензии