Пробач

               
Пробач мені, мій добрий старий друже,    
Хоч пролетіло вже багато літ,
Перед тобою завинила дуже
І у душі тяжкий залишивсь слід.

Пробач мені за юність безтурботну,
Що зрозуміть тебе я не змогла,
Що в ту далеку пору незабутню,
Тобі багато болю завдала.

Тепер, нарешті... все я зрозуміла,
Тому у тебе прощення прошу,
Тебе, напевно, я кохать не вміла,
Тому для тебе я цей вірш пишу.


Рецензии