Glorious

я палюбиу цябе як грэнадер
што трахаецца пасрэдзь мора
и я пачау ебаць твой дзёр
як дзикая свиння з узгорр'я
тваи ****ные волосы дауно уж зацвели
у валасатых зараслях спяваюць снягиры
кали ты трогау
 мяне як *** у чарапашки
то я стагнау
як дзикая манашка
я ждау цябе пасля абеду
як тую прэсвяту Рагнеду
чакау манах
што трахау чэрапах
о людзи! ци сасали вы у зУбра??
и да.. и не.. ведь гэта трудна
твайму аналу ноги цалавать

...пуста теперь моя кравать..
ведь я и жыу б с табой
як на члянцэ маршчына
але не знау же я..
што ты мужчына!...

ведзь я не гамасек
никога на мечах не сек
на тых мечах
якими у бане
у рыцари друг друга посвящали
мужчины
палаузрэлага узроста
у яких на члене щэ няма каросты
што вырастае як праклен
кали плюешь ты на агонь
таму. я не магу з табою жыць
ведь я не гей
и геем мне не быть...


Рецензии