Вар Вересень

Ти вір. Прийде твоє кохання
Мов промінь Сонця на зорі…
Впадуть на трави роси ранні,
Ударять в дзвони дзвонарі,
І промінь сонечка несмілий,
Торкнеться лагідно до вій…
Проснешся весело-щаслива,
По вінця сповнена надій.
Душа веселкою заграє
І усміхнеться день новий…
І все надумане – розтане,
А ти Надією ЖИВИ!

01 02 2012 р.  Дмитро Демуз


Рецензии