Травень

Травень


Неначе ніякої змови,
Та квітень і червень мовчать.
Травень, мов парубок новий
Захоплює юних дівчат.
У нього яскрава врода
Рідної  неньки Весни
І дуже приємна погода,
Коли ще немає жари.
У нього зелені очі
Із зачарованих снів.
У нього чарівні ночі
З піснями солов"їв.
Він зовсім Зими не знає.
ЇЇ пережив забуття.
Час, коли сили збирає
Оновлене Квітнем життя.
Нечисте у Травні ховається,
Мов шолудивий пес.
У травні живе кохається
З благословення Небес.
Може гриміти до строку
Першотравневий грім.
Травень – перлина року,
І дуже пишається цим.


Рецензии