На зорi спiймаю вiтер...

На зорі спіймаю вітер…
Не для сміху. Не до болі.
Він гуляв в широкім полі,
А тепер в полоні літер…

Розлетілись в тихій мрії,
Здійняли високу хвилю…
Полонили мою долю
Щирим проявом надії…




                Фото из архива А. и Т. Яцкивых


Рецензии