В прохолодi чарiвних долонь...

В прохолоді чарівних долонь
Твоя трепітна  лагідна ніжність
Моє полум’я зранених скронь
Згасить вірно, даруючи вічність.
І впитає душа неземну насолоду,
Підійме в височінь променисту
Твого серця незміряну вроду
І бажання нестриманість чисту.


Рецензии