один

Відчуваєш подих на шиї
Волосся запах
і ніжність рук...
я не хочу думать про завтра
Лише
Музики
Звук.
Задивились у очі,чи все ж таки в душу?
Лише
П'ять
Секунд.
Потім ми схаменулись
І летим у звичний ритм думок.
Та і ритм серця...
Ми настроюємо на хвилю:"Омана"
НІХТО
НЕ
ПОТРІБЕН.
Навколо туман.Я і більш нікого.
Тільки ти ,без мене....Сам.


Рецензии