***

Думки про поцілунки мене розбещують.
свавільна.
і ці дотики випадкові,
руйнують літери в слові.
сором'язлива.
ти мене руйнуєш й
наказуєш червоніти думкам.
палаю.
завше була вільна.
забула це слово поряд з тобою.
покірна.


Рецензии