***

Відчуття,наче тижнями ходжу засмучена,
Зустріч була незакінчена...
Довго я така змучена?
Чому саме ти,після перерви-вічності?
Я хочу незвичайної звичності
У голосі,який бринить....
н а в і щ о т о б і я ?


Рецензии