Звiрених мрiй незрiвненне тепло...

Пісню сердець вітає майбутнє:
Лагідну, ніжну, коханням п’янку.
Таючу в небі веселку і будні,
Світлу надію, де бурі відсутні,
Радість і щастя і долю м’яку.

Задуми вірні і чисті бажання,
Звірених мрій незрівненне тепло
Наші долоні несуть до пізнання.
І майбуття надсилає вітання,
Сильне своє підставляє крило.


Рецензии