Природа мого Донбасу сувора

Природа мого Донбасу сувора,
замість гір - терикони.
Але ж красу їй додають степи,
лани зеленії, луги.
Цвітуть сади  духмяно весною жвавою.
Блакитні небеса над ними,
милуються красою милою.
Є річки, є й море - життям наповнені.
Милий серцю краю.
Мій народ виживе із роду в рід.
Згадуються Шевченкові слова:
«Діла добрих обновляться, діла злих загинуть».
( з «Псалмів Давидових», 1845 рік).


Рецензии