ДОЛЯ

Як на бiлому свiтi,
Та й у чорному лici
Полювала куниця
На нашого пiвня.

Не сидiлося пiвню
Собi вдома, на дворi,
Каже: «краще спiвати
У лici, на волi,

А нi з вами чекати
Секiру на горло»
Нерозумний той пiвник
Гуляє до колу:

Бо така його доля,
Ось така моя лiра,
Що у лici куниця,
А на дворi секiра.


Рецензии