Вiтрила нашого кохання...

Вiтрила нашого кохання
Наповним подихом вітрів...
Подарувавши сподівання,
Він понесе твої бажання   
До мрій моїх і до віршів.

Пізнанням щирості надій
Він обдарує ніжну долю...
Багаття викреше в твоїй,
Натхнення підійме в моїй
І мрії випустить на волю.
 
Вiтрила нашого життя
Піднімемо для майбуття...


Рецензии