В щирiм коханнi пiд сяйвом зiрок...

В щирім коханні під сяйвом зірок
Віру, тримаючу в сильній долоні,
Нам подарує безкрайність думок...
І нас підійме в насолоди полоні.

Вірність кохання в відлунні небес
Чистий багрянець окрасить поволі,
Щоб нас провести до пізнання чудес,
Відкривши секрети чарівності долі.


Рецензии