Падае сонце в заснiжений шовк

Падає сонце в засніжений шовк.

…Падає сонце в засніжений шовк,
Вечір швидкий допиває гербату.
Парубок-місяць коханку знайшов -
Падає сонце в засніжений шовк.
А по галактиці зоряний вовк
Здобич кометну подався збирати.
Падає сонце в засніжений шовк,
Вечір швидкий допиває гербату…

2012


Рецензии