Мне балiць

Мне балiць глядзець табе у вочы.
Успмiны, думкi лезуць з неадкуль,
Салодка-горкiя...тыя сведкi ночы,
Якiя не магу забыць пакуль...

А сняжынкi таюць на далонi,
Мандарынау чуецца мне пах.
Прайшоу ужо год, а боль мой памiж волi
Прабуджае першабытны жах.

Але праходзiць час за часам,
I неба не мяняе каляроу...
З пачуццямi сваiмi я сам на сам,
Адна зусiм iду супраць вятроу.


Рецензии