Рецензия на САЛО на укр

              Натхнення тут:
              http://www.stihi.ru/2012/01/31/3284.


Пра-пра-пра-дід жив на Січі,
Був ще той собі козак!
Сало їв без паляниці,
Не хворів, не мав ознак
Що у шлунку якась рана,
Алергічній дискомфорт,
Пив із пляшки, не з стакана,
Запорізький любив форт...
Та,  проклята Катерина,
Видала такий указ,
"У нас армія -  єдина,
Розпускаю друзі Вас.
Половина йдіть по селам,
Половина на Кубань.
Гетьману, його нукерам,
Всім віддати борг, нам дань".
Пращур наш  тут  залишився,
Брат подався аж на Дон,
Там із  військом оселився,
Боронити  царський трон...
Сало люблять і понині,
Майже всі в нас Проходи,
Правда п'ють лише з чарчини,
Якщо більше...б'ють "морди"...
Тільки в мене чогось шлунок
Сало довго не приймав,
В сорок шість(рокам рахунок)
Перший шмат я свій ум'яв.
Вже давно не п'ю сивухи,
Ось пишу для вас рядки,
Жити краще всім без "мухи"
Як закрити всі шинки...
Україна  сало має,
Це її товарний знак!
А в рекламі все мелькає:
Горілка, пиво та коньяк...
               

 П.В.М.        31.01.2012г.


Рецензии
здравствуйте Владимир..не все слова правда мне были понятны, но суть - ясна.. горилка пиво и коньяк хорошо закусывать салом.. А глядя на картинку - так и захотелось сальца..
с уважением Ольга

Ольга Павлинова   17.06.2013 01:13     Заявить о нарушении
Спасибо Ольга за смачный отзыв!!!
Удачи и вдохновения!!!
С теплом души,

Владимир Прохода   19.06.2013 01:57   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.