Новий Заповiт

Подражание стихотворению Т.Г.Шевченко
"Заповіт" из книги "Кобзар".
В рамках проекта "ГПУ" -
"Громадянин Поет України".

ЯК УМРУ, ТО ПОХОВАЙТЕ
МЕНЕ НА МОГИЛІ
СЕРЕД СТЕПУ ДОНЕЦЬКОГО
НА ДОНБАСІ МИЛІМ,
ЩОБ ГРОБНИЦІ ТЕРИКОНІВ
І ДОНЕЦЬКІ КРУЧИ
БУЛО ВИДНО, БУЛО ЧУТИ
СТАДІОН РЕВУЧИЙ!
ПОКЛАДІТЬ КРУТІ ЯЄЧКА
НА МОГИЛЬНУ ПЛИТУ
ТА НАВЧІТЬ СВОЮ МАЛЕЧУ
МОГО ЗАПОВІТУ:
ПОХОВАЙТЕ ТА ВСТАВАЙТЕ,
МАЙДАНИ ПОРВІТЕ,
ПОМАРАНЧОВОЮ КРОВ'Ю
ВОЛЮ ОКРОПІТЕ!
ЯК ПОНЕСЕ З УКРАЇНИ
У СИНЄЄ МОРЕ
КРОВ ВОРОЖУ... ОТОДІ Я
БУЛАВУ, МІЖГІР'Я,
ВСЕ ПОКИНУ І ПОЛИНУ
ДО САМОГО БОГА
МОЛИТИСЯ... А ДО ТОГО
БУДУ САМ ЗА БОГА:
ВСІХ "БАНДЕРІВ З ХОХЛУЯМИ"
ПОКЛАДІТЬ ДОДНОЇ ЯМИ,
НАМ ОДНЕ РОБИТЬ -
БУДЕМ, БУДЕМ БИТЬ!
І МЕНЕ В СІМ'Ї ВЕЛИКІЙ,
ФЕДЕРАЛЬНІЙ, НОВІЙ,
НЕ ЗАБУДЬТЕ ПАМ'ЯНУТИ
НЕЗЛИМ, ТИХИМ СЛОВОМ.

31.01.2012 г.
г. Киев


Рецензии