Начало весны

Початок Весни


Уночі не тане.
На дорозі крига.
Та сонечко встане,
Прийде відлига.
Кожної миті –
Білого море.
Снігом покриті
Посадки та поле.
Та весні ще рано.
.Від неї по суті
Лиш сонце яскраве
Та бруньки роздуті.
Доріжки вже тають,
Асфальтом покриті.
Під снігом чекають
Березневі квіти.
У повітрі п"яному
Зграї вирують.
Співають весняно
Птахи, що зимують.
Весело співають
Пісню безкраю.
Та друзів чекають
З південного краю.
Вже західне сяйво
Засліплює очі.
Морозець не зайво
Кріпне до ночі.
Дивляться з увагою
Небеса прозорі.
Сповнені повагою
Березневі зорі.
Повага зрозуміла,
Адже лютий сплинув.
Ще одну зуміли
Пережити зиму!


Рецензии