Так тепло...

 

Так тепло на душі і так тривожно!
Розбурханий вулкан таємних мрій...
Ця мить зачаттю вічності тотожна
Купає серце в небесах надій.

Не варто зараз нам шукати сенсу
У присмаку ванілі на вустах-
Тіла уже не слухають протестів,
Зливаючись в невидимих світах..

Ти поруч,хоч між нами мур одвічний,
Простягнутий крізь роки і без меж...
Що люди називають платонічним,
Ти в грішне божевілля обернеш....                               


Рецензии