З тобою...

М"якою ходою ,мов кішка на гілці,
До тебе крокую тривожно
Живою водою зцілити у клітці-
Посилить далеко не кожен
Усміхнені очі й вуста у зажурі,
І туга в промові абстрактній...
Змарновані ночі й полудень похмурий
Політ наш спинити не здатний.
Я завжди далеко і вічно з тобою
Твоя берегиня та зброя!
З тобою не легко...Не варто з тобою.
Я-бранка душі крижаної...


Рецензии