Закоханicть думками зiгрiваючи...

Закоханicть думками зiгрiваючи,
Знесилений поглину в самотiнь.
Вiдлуння щастя нiжно обiймаючи,
Я в спогадах вбачаю лише тiнь.

Я бачу тiнь, вiдлуння, марева слiди -
Нi обриси, нi звуки, нi бажання.
Я бачу тiнь i рядом з тiнню Ти -
Моїх бажань i помислiв єднання.


Рецензии