Тефлоновi душi

…Відштовхують люди сльози -
Їх душі вкриває тефлон.
Не зрошують ниви грози,
Відштовхують люди сльози.
Приймаючи гарні пози
До черствості йдуть у полон.
Відштовхують люди сльози -
Їх душі вкриває тефлон…

2012


Рецензии