Постав будь ласка крапку...

Постав будь ласка крапку, я сама не зможу.
Не вистачає сил та витримки, і може
Довше я ношу тонкі капронки, ніж оце кохання,
Та знову викидень. Нащо нові страждання?

Постав будь ласка крапку, лиш одну... Благаю...
Нехай навіки моє серце задрімає,
Як отой кіт,звернеться бубликом і тихо замуркоче.
Постав!
Таку жирнючу!
Моє сердце спокою так хоче...

30.01.2012


Рецензии
ммм я у захваті)) дуже гарно! ...довше ношу капронки ніж оце коханя.. замуркоче... мрррр ах)

Александр Шигапов   31.01.2012 17:52     Заявить о нарушении