Не принижай себя!

Self-Worth

And above all things, never think that you`re
not good enough yourself. A man should never
think that. My belief is that in life people
will take you at your own reckoning.

Isaac Asimov, writer.


Не думай, мой друг, что ты так нехорош, -
а пусть о том плачут червяк или вошь!
Судить о тебе будут люди, - не хамы,
и будут судить лишь твоими глазами!

р.


Рецензии