Як зiрки небо прикрашають

Як зiрки небо прикрашають
І місяць світлом полонить
Казкові сни нас огортають
І пісня щастя гомонить
Та чути музику кохання
Про край чудесних мрій
Де відбувається єднання
Споріднених сердець надій


Рецензии