Пишу вiрша

***
Пишу вірша сьогодні в домі,
і плавають акули в морі,
а ввечері десь світять зорі,
знаходжусь я в пташинім хорі.

Пишу вірша я не на морі,
акули розглядають зорі.
Пишу вірша в пташинім хорі,
тепло стає у кращім домі.


Рецензии