Самооценка

Counting Your Blessing.

I consider myself blessed. I consider you blessed.
We`ve all been blessed with God-given talents.
Mine just happens to be beating people up.

Sugar Ray Leonard, boxer.


Я себя сам считаю талантом!
И тебя, друг, считаю талантом!
Только Бог наделил, лишь, талантом меня:
колотить всех других и,... включая тебя!

р.


Рецензии