Серебряное выравнивание

The Silver Lining.

When one`s expectations are reduced
to zero, one really appreciates
everything one does have.

Stephen Hawking, physicist.


Ожиданья, ожиданья, -
все мои сошлись к нулю...
Всё что сделал: все деянья,-
ещё больше я ценю!

р.


Рецензии