Я посмiшку твою...

Я посмішку твою, омріяну роками,
Зловлю в закоханих, палаючих очах.
І обійнявши стан тремтливими руками,
Твої вуста гарячими вустами... зцілю,
І почуття відкрию в лагідних словах.

Я посмішку твою, мелодію кохання,
Впитаю поглядом глибоким і ясним.
І орошу сльозами щирість сподівання
А в думи ніжнії свої бажання... наділю
І обдарую щастям вічним, неземним.


Рецензии