Красимир Георгиев. Върхът Смърт5. Вершина Смерть5

Красимир Георгиев.
Стихи на болгарском языке.

ВЪРХЪТ(СМЪРТ5)

Летях,тичах,вървях,
сега пълзя към върха на суетата.
Все по-стръмен става пътят към бъдещето.
Върхът е два метра под земята.

ВЕРШИНА(СМЕРТЬ5)

Летал,бежал,теперь шагнуть
нет сил--ползу к вершине надо мною.
Всё круче к будущему путь,
вершина же в двух метрах под землёю...
    29.01.12г.


Рецензии