Тимчасово

Я маю оселю –
І вікна, і стелю,
Але – тимчасова вона.
Її лаштувати –
То сили втрачати,
Бо скільки ж тут жити –
Хто зна?
Навіщо обнова?
Ось буде основа –
Тоді накупую майна!

...Ось так і живу я:
Весь час – тимчасово.
Тим часом  - життя промина.

1990


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.