пишiть листи

пишіть листи, кол їх не чекають!
пишіть навіть тоді, коли нема про що писать
пишіть про те як зорепад минають
пишіть як згадують, що мали що сказать

чекайте, якщо маєте на кого!
чекайте, якщо небо в вас одне
чекайте зустрічей, листів, побачень.. всього
чекайте на коханих не розплескавши себе

мовчіть, що знаєте що говорить!
мовчіть з тима, хто зрозуміє
мовчіть, коли в єдну мить-
навпрот погляд вас зігріє

кричіть, коли нема про що мовчати,
кричіть, як в дзеркалі побачивши себе
єдина думка - "Заново почати."


Рецензии