***

ЗУСТРІЧ

Серед тисяч інших, у безмежжі часу,
Я тебе зустріла в хаосі подій.
Мій почувши голос, покохав відразу...
Чи здійсняться мрії стомлених надій?

Як побачив вперше, трішки розгубився...
Стукає у скронях шалений пульсу такт.
Не розчарувала!.. А може помилився?..
Щойно прочитала я в твоїх очах.

Хвилювання в серці довго вирували,
Снага до бажання бути молодим.
Але в твоїх рисах роки процвітали,
Пролетіла молодість часом золотим.

Бажання пригорнутись тобою володіло,
Розтанути в обіймах, забутися повік!
Але опам"ятавщись, ти стримувався вміло,
Лиш не припинявся милих слів потік.

Нині плинність часу для нас не минуча
і бажання жити має інший смак.
Іскра прмайнувши, запалила душі,
Ожила надія, як весняний сад.

28.01.12


Рецензии