Формула ненавистi

Формула ненависті

Щоб зачерпнути верх насилля
І запровадити терор,
Яким керується система,
Потрібно знати, де є місце,
В якому більше ллється кров.
Одна є істина жорстока,
В якій спрямовується гра,
А звуження і знищення умов,
Де проживають чисті почуття,
То є причина зла й ненависті.
Формує інший новий лад,
Де без душі із задоволенням
Суцільна деградація і жах.


Рецензии