Украинец!

У світі континентів і країн
Де океан вирує хвилями поважно
Є місце і ми разом як один
Всі голосно на всю країну скажем
Пишаюсь тим що я є Украінець
І дякую тобі моя земля
Що ти плекаєшь лагідних сердець
Таких як я і як моя сімь'я
Міста великі? Є така краса
і є небачена краса в містечках невеликих
як то прозора утрішня роса
або коли життя вирує у поліссях диких
Ось сонце сходить на краю села
А ось заходить за багатоповерхівку
У України є душа вона жива
А сердце це її чоловіки та жінки
Багато є причин та що там говорити
Мені подобається в цій країні жити
І навіть десь у справах за кордоном
Ти знаєшь що тебе чекають вдома.


Рецензии