Не ц луй

Не цілуй. Я тебе нагадала,
Що я крізь - тільки холод та біль.
Обіймаю тебе у вокзала.
Ще хвилинку... І ти вже не мій.
Не цілуй. Я тебе не шукала,
Намагалася зменшити час.
Все було. Та пройшло вже не мало.
Серед гвалту, що давить на нас.
Будь ти щаслив! У дальній дорозі,
Ось тримай. Це квиток до кінця.
Я тебе провожати не взмозі.
Я таке ще, насправді, дитя.


Рецензии