Knife

Oh God! Infernal pain…
I can't endure that all
And I am really faint…
And I feel power fall...


Oh, blood is flowing more & more,
And I’m all red because of it.
I’ve never felt such pain before!
From Death – I suffer a defeat…


Рецензии