Октябрь - время для акций?!

Money!

October. This is one of the peculiarly
dangerous months to speculate in stocks in.
The others are July, January, September,
April,November, May, March, June, December,
August, and February.

Mark Twain, writer.


В октябре для акций время?
Пусть все перебесятся!
Впрочем, могут вдарить в темя,
И другие месяцы!


Рецензии