Никогда не вешай нос!

Never Give Up!

Never let your head hand down.
Never give up and sit down and grieve.
Find another way. And don`t pray when
it rains if you don`t pray when the sun shines.

Leroy "Satchel" Paige, baseball player.


Никогда не вешай нос!
Зачем руки опускаешь?
Не молись! Идёт лишь дождь!
Солнце ж без молитв встречаешь!

р.


Рецензии