Обр й

Знайти свій обрій між зірок,
Серед безмежності небес.
Зробити на дорогу крок,
Ту що до мрії приведе.
Як в океані кораблі,
Що крізь бурхливі хвилі йдуть.
Людина шлях свій проведе,
Долаючи бурхливу муть.
Там будуть, вітер на шляху,
І буде сумнівів туман,
Однак, до волі,всі роки
Людина прокладає шлях!

01. 08. 7515 леты (иль 2007 г. от Р-ва Х-ва)


Рецензии