Патриотам

Ні! Не здамося! Ворог наш хоч сильний,
Не зрадимо, не кинемо в біді!
Наш побратим ув'язнений, нам милий
Недовго буде там насамоті.
Ми переможемо! Перегрези кайдани!
Несправедливість ладно подолати нам,
І землю, що оплекана батьками,
Не віддамо триклятим ворогам!
Вони бояться, бо вони все знають,
Про нашу міць, що дух наш не зламать,
Хвоста піджавши, швидко повтікають,
Вкраїну зможем разом захищать!


Рецензии