Омр яне

Малює сон твоє імення,
До мене йде моє натхнення -
Я пензлем вималюю милі очі,
Прийди до мене опівночі.
             Спливає річка часу, тихо,
             Тебе відразу пізнаю, моє ти "лихо",
             Як привид, поряд пропливаєш
             І здалеку мене вітаєш.
Заплуталось, переплелося,
Мене гойдає дивний сон.
Давно омріяне - збулося,
І серце з серцем б`ється в унісон.


Рецензии