Кольор життя

Ох лиш життя,
ми так його не любим,
але за що?!
за те що ми не бачимо,
як поруч творяться дива,
як ми втрачаемо моменти щасливі,
із власного дуру,
у всьому звинувачуємо долю,
хоча все в твоїх руках,
ти сам твориш дива,
і немає правил у власному світи,
ти є творець,
Хапайся за розум мерщій,
почни цінити все що довкола,
і не сумуй,
адже який в цьому сенс?..
схаменися, обернися!
ти побачиш дива,
і не зможеш відірватись
ввійдеш в драйв,
почуєш шепіт серця,
якого ще не знав раніше,
і сіре стане кольоровим!..


Рецензии