Дорога додому

Засніжене поле і сонна долина,
Дорога до дому у полі єдина.
На небі зірок — хоч збирай у дійницю,
На спомини світлі  про ніч-чарівницю.

Біліє Чумацький шлях в темній безодні...
Ото буде радість для рідних сьогодні!
Здається, ось зорі впадуть у долоні...
Течуть по щоках сльози  гірко-солоні.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.